Samen werken met drakenkracht!

 

Als ervaren marketingcoach, communicatieadviseur dan wel beleidsadviseur, haal ik mijn energie uit het samenwerken met slimme en ambitieuze mensen die hun idee of organisatie naar nieuwe hoogten willen tillen. Voor mij is geen uitdaging te groot of te klein. Ik combineer mijn denk- en daadkracht om snel nieuwe ideeën te ontwikkelen en deze te toetsen aan de scherpste criteria, zodat we samen tot de beste oplossingen komen.

 

Samen met jouw organisatie en de doelgroepen gaan we van idee tot uitvoering en creëren we een drakenkrachtige strategie. Mijn aanpak is effectief en creatief, maar ook slim en duurzaam. Ik hecht grote waarde aan diversiteit en inclusie en zorg ervoor dat deze aspecten worden geïntegreerd in onze oplossingen.

 

Wat houdt jou nog tegen om actief te werken aan goede oplossingen? Laat het mij weten en laten we samen aan de slag gaan! 

Hartelijke groet, 

Corina Kroon 

 

Voor meer info:

 

06 16478685

corinakroon@gmail.com

 

Elandsgracht 39

1016 TN Amsterdam