Denkkracht & daadkracht

 Als energieke communicatieprofessional word ik uitgedaagd door de volgende vraag: 

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en hoe kan het beter? 

 

In mijn drie studies heb ik geleerd hoe je mensen overtuigt, hoe werkelijkheden vorm krijgen en wanneer mensen bereid zijn om te veranderen. Een gelaagd proces vol ambitie, tegenstellingen en complexiteit.

 

leerde ik achtereenvolgens hoe je mensen kan overtuigen, hoe de werkelijkheid geconstrueerd wordt en hoe je mensen mee kan krijgen in verandering. Een gelaagd proces vol ambitie, tegenstellingen en complexiteit maar ook: met een hoofdrol voor plezier en positieve ervaringen! 

 

Drakenkracht staat voor denkkracht & daadkracht op het gebied van communicatie & educatie in relatie tot gedragsverandering. Terugkerend is de vraag: 

Hoe inspireer, motiveer en activeer je plezier in effectief/duurzaam/vitaal gedrag?

 

Of het nu gaat over uitdagingen op het gebied van het nieuwe werken, duurzaamheid, vitaliteit of diversiteit. Na 25 jaar studie & ervaring blijken positieve ervaringen het meest waardevol. En elke gebeurtenis kan een nieuw proces van verandering in beweging zetten. Mits juist geadresseerd & gecommuniceerd & geïnterpreteerd. Vernieuwing en verbetering is mogelijk zolang we bereid zijn de uitdaging aan te gaan en het werk voor de verandering te verzetten. De vernieuwing eigen maken. Uitdagend als proces, soms pijnlijk maar werkelijk lonend. 

 

Dus hoe kom je samen in beweging voor verandering?

 Een heerlijk uitdagend cyclisch proces vol verrassingen en met wonderen! Dankzij wetenschappelijke inzichten, cognitieve en positieve psychologie en betekenisvolle interacties... plus veel werklust, enthousiasme en energie. Het proces dat ik graag met u en uw organisatie aanga...  

 

Hartelijke groet :) 

Corina Kroon 

Voor meer informatie:  

 

06 16478685

corinakroon@gmail.com

 

Elandsgracht 39

1016 TN Amsterdam 

 

Ruiterskwartier 119A

8911 BS Leeuwarden