Activatie: Kom in beweging!

Stel dat jij en je collega's worden uitgenodigd worden om actief in beweging te komen met plezier? Met als doel om in 100 dagen 100% fitter en leniger te worden? Geholpen door inspiratie, motivatie en vooral activatie... Maar uiteindelijk draait het programma over wat je zelf kan doen om zo vitaal mogelijk te leven. 

 

Drakenkracht heeft het in samenwerking met Veiligheidsregio Friesland gedaan. En het is gelukt! De resultaten zijn ijzersterk: maar liefst 85% van de deelnemers is in 12 weken 100  tot 120% fitter en leniger! Bovendien maken zij van actief bewegen een hobby!

 

Belangrijk is dat onderkend wordt dat het aan de deelnemers zelf is om een succes te maken van het programma. Constante dialoog en empathie maar ook leiderschap in het programma zelf. Met een inspirerende rol voor de organisatie: door aandacht te besteden aan vitaliteit geef je richting aan. Maar ook: door actief vitaal gedrag te belonen. 

 

Nu is het activatie programma het succesnummer van een totaaloplossing. Naast een vitaliteit scan op organisatie en individueel niveau, kent het totale programma vier instapniveau's. Oplopend: 

* 1 op 1 begeleiding van mensen met fysieke beperkingen

* het activatie programma voor groepen van ongeveer 15 personen

* sportregeling voor actieven

* vitaliteit boosters op topniveau

 

Actief bewegen levert energie en zelfvertrouwen op. Betere conditie, meer kracht, lenigheid, coördinatie en evenwicht. Een gezonde levenshouding waarbij je uitgedaagd wordt om aan de beste versie van jezelf te werken. Actief bewegen is positief gerelateerd aan ontspannen, goed slapen, gezond eten, sociale relaties, etc. Ook blijkt uit onderzoek van TNO dat actief bewegen het ziekteverzuim vermindert met gemiddeld 5 tot 12 dagen per persoon per jaar! Niet in de laatste plaats voorkom je ernstige gezondheidsproblemen door actief te bewegen!

 

Wil je meer weten? Het activatie programma van Drakenkracht verschijnt onder verschillende namen. Zoals www.happyagers.com en www.hoewordikeenvitalefries.nl  Begin september verschijnt er een beperkte online versie ( www.drakenkr8.nl ) zodat deelname ook voor kleine groepen mogelijk is. 

 

Bel voor meer informatie: 06 16478685